Takket være vores dygtige kasserer, som kan meget andet end at trylle med tallene, så er den nye hjemmeside nu i luften. Selv om der er flyttet rundt på menuer og menupunkter, så vil du sikkert kunne genkende og genfinde meget fra den tidligere hjemmeside. Se dig omkring i den åbne del. Eller er du medlem, så log dig ind og se hvilke yderligere muligheder og informationer, der nu er til rådighed for medlemmer af Syddjursskakklub.

Hjemmesiden skal gerne vedvarende udvikle sig, så send gerne kritik, forbedringsforslag med mere til Webmaster

5 partier fra holdkampene i D-rækken og 15 partier fra holdkampene i M-rækken er nu lagt ud. Det kunne have været yderligere 7, men desværre lader de sig ikke reproducere ud fra noteringsarket.

Derfor denne bøn: Selv om det til sidst i partiet kan gå stærkt, så tænk på, at noteringen gerne skal kunne læses af andre!

Læs om de den afsluttede holdturnering og de enkelte resultater.

Husk også, at du allerede nu kan tilmelde dig til to nye individuelle turneringer i Syddjurs Skakklub som afvikles senere på foråret og i sommerperioden. Se mere under "Egne turneringer".

Med to runder er meget lidt afgjort. I B-1 er Søren Dalgaard Christensen i spidsen med 3,5 point men mangler kun en runde. Fem (!) mand på en delt 2-6 plads er lige efter, så alt kan ske.
I B-2 fører Per Kjærulf-Møller med 4 point og mangler hele tre runder. Mon ikke vinderen er spottet?!
B-3 har et firedelt førerfelt, så hvem tør pege på en vinder?
I B-4 er Ramadan Sallev alene i spidsen, men skal ikke ryste meget på hånden, hvis de øvrige bejlere ikke skal have en chance.
Følg den spændende afslutning via klubbens hjemmeside.

Indeværende sæson er ved at være slut.
Årsregnskabet forventes klart umiddelbart efter den 1/4 2017.
Når regnskabet er blevet gået igennem af revisor, vil det kunne læses i den lukkede del af hjemmesiden en uges tid før generalforsamlingen.
Dette gælder ligeledes for budgettet for den kommende sæson.
Udsigterne for sæsonen 2017/18 ser fornuftige ud indtil videre. Klubbens medlemmer har været flinke til at støtte klubben (og dermed kassererens arbejde), idet praktisk taget alle har betalt forud.

I takt med at nyt materiale publiceres, vil der blive sat en kort markering herfor i den højre menu (Nyt og aktuelt). Dermed vil du umiddelbart kunne se, om der er nyheder, som du bør kigge nærmere på.
Beskeder/nyheder, som denne du læser nu, vil stadig kunne findes under menupunktet "Nyheder" i venstre side. Den opmærksomme bruger vil også kunne konstatere, at "Nyheder" blot er et nyt navn for det tidligere "Bulletiner".

I en meget tæt topstrid vandt Christian Jensen med 4,5 point Basis 1 foran et forfølgerfelt på tre med 4 point.
Basis 2 blev vundet af Per Kjærulf-Møller med 5,5 point foran Henrik Friis med 5 point.
Basis 3 tog Per Lysholm Christensen sig af med 4,5 point foran en gruppe på tre deltagere med 4 point.
I Basis 4 havde Bjarke Hellemann med 6 point turneringens højeste vinderscore. Rasmus Sallev sluttede anden kun et halvt point efter.

Se alle enkelt resultater under "Egne Turneringer".

Mandag den 1/5 afvikles første af fem runder i Syddjurs Skakklubs tilbagevendende forårsturnering over fem runder. Følg turneringen på klubbens hjemmeside eller DSU's turneringsservice.

Den "ordinære" kamp over to runder mellem Claus Nørregaard og Christian Jensen er nu afviklet. Og Hvid er en stærk farve, hvilket begge valgte at markere med en sejr hver. Følg den fortsatte dyst 15/05, hvor de to kombattanter fortsætter dysten i Hurtigskak.

Claus Nørregaard vandt begge hurtigpartier i matchen om klubmesterskabet mod Christian Jensen og kan således igen kalde sig klubmester i Syddjurs Skakklub.

Johnny Jensen fra Aros Skakklub blev den eneste ikke-lokale vinder i Syddjurs Skakklubs traditionelle åbne Femmeren. Johnny vandt øverste gruppe med 4 point foran de lokale Jørgen Overgaard og Søren Dalgaard Christensen, begge med 3 point.

Basis 2 blev vundet af Kai Washeim med 4 point foran Frederik Buttenschøn lige efter med 3,5 point.

Basis 3 havde Anders Mosby Larsen som overlegen vinder med 5! point. Evert Loftager og Verner Schou Sørensen måtte med 3,5 point tage til takke med 2-3 pladsen.