Der er udsendt mails med opkrævning for sæsonen 2018/19.
Dersom du ikke har modtaget den pågældende mail, kan det skyldes, at den er gået i spam-filter eller er afvist på anden vis. I så fald bedes du kontakte kassereren.

Med 1. runde mandag den 22/1 starter en af hovedkredsens største klubturneringer i dette forår. Fordelt med tre 8-mandsgrupper og en 10-mandsgruppe er 34 spillere er klar til at dyste frem til sidste runde 23/4. Læs alt om turneringen og følg de enkelte grupper og resultater under Egne turneringer.

Som så mange gange før blev der spillet lyn den første spilleaften i året så lynmesteren har hele året til at nyde vandrepokalen med de mange vindernavne.
Som i 2017 blev det også i år et nyt medlem der overtog titlen. Rune Hvalsøe vandt mesterskabet med max på 11 point i finalerunden og henviste sidste års vinder Søren Dalgaard til 2. pladsen med 9 point.
Henrik Friis tog 3. præmien med 7½ point med stabilt spil mens vinderne fra de foregående år havde for mange kiksere.

B-finalen blev også vundet med max på 11 point af Eigil Asanta.
Her sluttede endnu et nyt medlem Niels Gade Christensen på 2. pladsen med 9½ point. Kelvin Jensen satte sig på 3. præmien med 7½ point.

Turneringen blev afviklet med 4 indledende grupper med 6 spillere i hver.

Willy Møller Nielsen

Under Turneringer er der nu nye turneringsinvitationer.

Første invitation gælder Hurtigskak over to aftener med 4 runder hver aften. Det er allerede 27/11 og 4/12, så skynd dig at få klaret tilmeldingen.

Hen over foråret afvikles endnu en hurtigskak turnering (ikke-ratet) med særlig fokus på begyndere. Turneringen er spredt ud over perioden 22/1 til 23/4, så du bliver ikke presset på kalenderen :-)

Endelig kan du allerede nu planlægge og tilmelde dig klubbens åbne forårs EMT. Denne gang i ottemandsgrupper (så vidt muligt) og dermed alle mod alle.

Og HUSK også: Julen står snart for døren, og dermed også Syddjurs Skakklubs traditionelle juleafslutning med hygge, lidt til ganen og ikke mindst "sjov" skak. Nærmere beskrivelse og oplysning om tilmelding finder du under 'Generalforsamling, regnskaber og referater'.

Første dag i 3. sæson bød på en god start på torsdagene med skak om formiddagen idet 12 spillere mødte op på dagen. Der var oven i købet afbud fra et par spillere som har været faste deltagere de første sæsoner.
Vi forsætter sæsonen med nogle af de samme aktiviteter som vi har kørt hidtil. Hvis der er interesse for det vil vi krydre efteråret noget temaskak i forbindelse med noget gennemgang af nogle åbninger.
Som de tidligere år sætter vi det sociale i højsædet og nogle gange i sæsonen vil vi slutte dagen med at spise lidt mad sammen.
Du kan stadigvæk nå at være med hvis du har nogle torsdage ledige.

Willy Møller Nielsen

Jonas Hilwerda fra Holland vandt Mestergruppen med 3,5 point foran Steffen Corden, SK 1968, og Svend Aage Madsen, Randers Skakklub, begge med 3 point.

Basis 1 fik delt vinder mellem Flemming Pagh Iversen, Aros, og Jan Han Petersen, Aarhus Skakklub/Skolerne, med 4 point.

Også Basis 2 endte med to-delt vindere. Her var scoren ligeledes 4 point til respektive Finn Andersson, Randers Skakklub, og Per Madsen, Syddjurs Skakklub.

Basis 3 blev vundet af Henry Staugaard, enkeltmedlem, med 3,5 point foran tre spillere med 2,5 point.

Endelig vandt Jens A.L. Jørgensen, Viby Skakklub, Basis 4 med 3,5 point foran Gunnar Bach, Skakklubben Rokaden, også med 3,5 point.

I alt 34 deltog i årets turnering, så der er bestemt basis for at fortsætte traditionen også til næste år!

Med 28 deltagere i alt og en Mesterklasse med et snit på over 2010, er Syddjurs Skakklubs åbne Sommer EMT 2017 startet 24/07. Over 5 følgende aftener vil turneringens fem runder blive afviklet i uge 30. Følg turneringen og de enkelte resultater via hjemmesiden eller DSU's resultatformidling.

Johnny Jensen fra Aros Skakklub blev den eneste ikke-lokale vinder i Syddjurs Skakklubs traditionelle åbne Femmeren. Johnny vandt øverste gruppe med 4 point foran de lokale Jørgen Overgaard og Søren Dalgaard Christensen, begge med 3 point.

Basis 2 blev vundet af Kai Washeim med 4 point foran Frederik Buttenschøn lige efter med 3,5 point.

Basis 3 havde Anders Mosby Larsen som overlegen vinder med 5! point. Evert Loftager og Verner Schou Sørensen måtte med 3,5 point tage til takke med 2-3 pladsen.

Claus Nørregaard vandt begge hurtigpartier i matchen om klubmesterskabet mod Christian Jensen og kan således igen kalde sig klubmester i Syddjurs Skakklub.

Tilmelding til Nyheder