Mandag d. 7 januar blev Lynmesterskabet 2019 afholdt.
A-finalen blev vundet af Jørgen Fog. 2. pladsen blev delt mellem Søren og Niels Gade. B-finalen vandt Kai Washeim med hele 7 point.
Alle resultater kan ses under Egne turneringer.

HUSK sidste tilmelding til Forårs EMT 2019 er den 18. januar

Der har været stor aktivitet i Syddjurs Skakklub hen over efteråret og holdturneringen 2018/19 er godt i gang.
Efterårs EMT'ens øverste gruppe blev vundet af Claus Nørregaard ganske suverænt med 5½ af 7. Under skakpartier er det værd lige at kaste et blik på hans flotte gevinst i partiet mod Allan. Nummer 2 blev Christian med 4 point.
Baisis 2 blev vundet af Bjarke med hele 6½ af 7 point, ganske flot må man sige. Henrik Friis og Kai Washeim deltes om anden pladsen.
I basis 3 var Frederik Buttenschøn ganske suveræn med flotte 6 point. Nummer 2 blev Børge Laursen med 4½.
Efterårs hurtigskak turneringens 8 runder blev afviklet 26 . november og 3. december. Rating favoritten Frank Lennart Vang levede op til favorit værdigheden og scorede 7 af de mulige 8 point. En flot 2. plads med 6 af 8 point gik til Henrik Friis. Kai Washeim tog sig af 3. pladsen.
Et rigtigt godt efterår for både Henrik og Kai.

Der er også mulighed for at spille lidt skak i julen i en af de mange turneringer der er rundt omkring. Knud og jeg deltager i Silkeborgs Hurtigskak turnering d. 28. december. Vi har stadig plads til 2 mere i bilen fra Hornslet, så sig endelig til hvis det skulle have din interesse.

Syddjurs Skakklub vil gerne ønske alle en glædelig jul og et rigtig godt nytår

Vort medlem Evert Loftager ( tidligere Rasmussen ) er død tidligt i november.
Evert havde en livslang interesse for skak, som han flittigt har spillet med gode resultater i det meste af
sit voksne liv. Det er alt sammen foregået på Djursland, hvor Evert i mange år havde en gård i Stabrand.
Hans karriere begyndte så vidt vides i Grenaa Skakklub, og senere har han spillet i Skødstrup Skakklub
og efter dennes ændrede navn i Syddjurs Skakklub. For en del år siden flyttede Evert til Auning, og han
har også spillet i Auning Skakklub.
Evert var meget vellidt, og i Stabrand-tiden arrangerede han sommerturneringer på sin gård, hvilket
Knud Poulsen kan berette om, blandt andet med deltagelse af den navnkundige Grenaa-spiller Anders
Andersen. Da Skødstrup Skakklub havde jubilæum, havde Evert også forfattet en sang til festen. Evert
havde, også i de sidste år, en stor reklame for skak på sin hvide jakke.
Evert kom også i foråret i klubben, men så ikke så rask ud, og døde således i denne måned af kræft.
Evert blev 79 år.

Julen nærmer sig med hastige skridt og du kan nu se invitationen til juleafslutningen under 'Generalforsamling, regnskaber og referater'.

2019 begynder med Lynmesterskab 2019 d. 7. januar. Forårs EMT 2019 starter 14 dage efter d. 21. januar. Under 'Egne Turneringer' kan du finde invitationer mm.

Nu er invitationen til Hurtigskak Efterår 2018 klar. Der spilles 26. november og 3. december. Se mere under egne turneringer.

Holdturneringen 2018/19 nærmer sig sin start.
Links til grupperne og spille datoer kan findes under HOLDTURNERING.

Efterårs EMT 2018 er nu kommet i gang og første runde er afviklet for de fleste. Værd at bemærke er Knuds sejr over Claus Nørregaard. Program og resultater mm. kan som sædvanligt findes under 'EGNE TURNERINGER' her på siden.

Skak i dagtimerne 2018/19 starter snart op. Første gang er d. 27. September. Flere detaljer kan findes under 'SKAK i DAGTIMERNE' her på siden.

Århus Festugeturnering nærmer sig med hastige skridt. Turneringen afvikles fredag den 14. til søndag den 16. september. Det er et lidt interessant koncept, da man om fredagen spiller 4 hurtigskak runder, og så spilles der 2 almindelige partier både lørdag og søndag.
Pt. er der 3 spillere med fra Syddjurs Skakklub. Det er Knud, Henrik Trolle og Frederik Buttenschøn. Der er i skrivende stund stadig åben for tilmelding. Det bliver spændende at se hvordan de klarer sig i det stærke selskab. Meget mere om turneringen her: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24998

Efter Allans fine gennemgang af partierne mod Carsten S. Pedersen er partierne nu lagt på hjemmesiden.
God fornøjelse !

Tilmelding til Nyheder