Ny hobby? Personlig udvikling? - GRATIS undervisning i SKAK!

I foråret 2018 tilbyder Syddjurs Skakklub skakundervisning til alle interesserede hver mandag fra 18:30 til ca. 21:00

Alle er velkomne uanset køn, alder og spillerstyrke. Også helt nybegyndere!

To erfarne undervisere sørger for at lære dig verdens bedste brætspil – SKAK

Nøgleord: sjovt, spændende, udfordrende, hyggeligt og ikke mindst lærerigt.

Sidegevinster: Du bliver bedre til at koncentrere dig
Du bliver bedre til at planlægge
Du bliver bedre til at overveje konsekvenser

Selvom du overhovedet intet kender til det ædle spil, så vil du allerede den første aften være i gang med dit første skak-parti! Og måske har du dermed begyndt en rejse, der vil vare resten af dit liv – for skak kan spilles hele livet.

Hvor og hvornår: Områdecentret Rosengården, Tingvej 22, 8543 Hornslet mandage fra kl. 18:30 – 21:00 fra den 10. september 2018 (efterårsferien, uge 42, er der ikke undervisning).

Ønsker du at sikre dig plads eller har du brug for yderligere information, så kontakt info@syddjursskakklub.dk.

Er du klar til at tilmelde dig, så kan du foretage tilmelding  her.

PS. Tag gerne din familie med! Hvis du er barn, så tag din far eller mor med, så de også kan lære spillet. Eller dine bedsteforældre. Hvis du er voksen, så tag dit barn med! Det bliver det kun endnu mere hyggeligt ved.